aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυάδα φαβορί και GG το ντέρμπι με απόδοση 5.19 στην BET ON ALFA

Δυάδα φαβορί και GG το ντέρμπι με απόδοση 5.19 στην BET ON ALFA

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΚ που θα γίνει στις 17:00 στο Τσίρειο και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη 2η θέση και οι αγώνες του Β΄ γκρουπ που θα αρχίσουν στις 19:15 θα γίνουν σήμερα και συγκεντρώνουν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

Η BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τρεις από τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις onlıne στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης μην ξεχνάτε και την επιλογή Cash Out με την BET ON ALFA να προσφέρει πολύ ψηλά κέρδη και στη συγκεκριμένη επιλογή.

Για τους σημερινούς αγώνες, ισχύουν οι πιο κάτω αποδόσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΚ

Ισορροπημένο σε αποδόσεις το ντέρμπι στο Τσίρειο. Ο άσος για νίκη του Απόλλωνα έχει απόδοση 2.25, στο 2.85 προσφέρεται το διπλό για νίκη της ΑΕΚ και 3.35 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.90, στο 1.75 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ την ίδια απόδοση έχει και το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΑΛΚΗ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Μονόπλευρο το κίνητρο με την Αλκή να κάνει αγώνα για να κρατηθεί στην Α’ κατηγορία και έχει μεγάλη ανάγκη το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η Ανόρθωση βαθμολογικά είναι αδιάφορη, όμως παλεύει όλα τα ματς. Η νίκη της Αλκής προσφέρεται στο 1.65, στο 4.30 το διπλό της Ανόρθωσης και 3.65 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι στο 1.65, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 2.05, ενώ 1.65 είναι η απόδοση του goal – goal.

ΠΑΦΟΣ – ΕΝΠ

Σαν φαβορί προβάλλει η ΕΝΠ με απόδοση 1.80. Είναι η ομάδα που έχει βαθμολογικό κίνητρο στη μάχη που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού. Η νίκη της Πάφου προσφέρεται σε απόδοση 3.80, ενώ στο 3.50 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.55 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.20 το under 2.5 goals και 1.50 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο σημερινό ματς.

Αν πιστεύετε ότι Αλκή και ΕΝΠ που έχουν κίνητρο και στοιχηματικά προβάλλουν σαν φαβορί θα κερδίσουν και το ντέρμπι στο Τσίρειο θα είναι Goal – Goal, η απόδοση στην BET ON ALFA είναι 5.19.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα σημερινά ματς, όπου μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας και να διεκδικήσετε κέρδη.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ