aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυάδα φαβορί και GG το ΑΕΛ – Ομόνοια; Απόδοση 4.23 στην BET ON ALFA

Δυάδα φαβορί και GG το ΑΕΛ – Ομόνοια; Απόδοση 4.23 στην BET ON ALFA

Με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων, ολοκληρώνεται σήμερα η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 17:00 τους αγώνες Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΛ – Ομόνοια και Δόξα – ΑΕΚ.

Προσφέρονται και οι σημερινές αναμετρήσεις από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Υπάρχει πολύ μεγάλο φαβορί στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι και είναι η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ανόρθωση με απόδοση 1.30. Το διπλό της Νέας Σαλαμίνας που κάνει την προσπάθεια της για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, προσφέρεται σε απόδοση 8.80 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 4.80. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1,65, ενώ στο 2.05 προσφέρεται τόσο το under 2.5 goals, όσο και το goal – goal.

ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη με απόδοση 2 σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις έχει η Ομόνοια που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο άσος για νίκη της ΑΕΛ που συνεχίζει την προσπάθεια της για να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα, προσφέρεται σε απόδοση 3.50, ενώ στο 3.25 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2.30, το under 2.5 goals 1.50 και το goal – goal 2.10.

ΔΟΞΑ – ΑΕΚ

Υπάρχει φαβορί και σε αυτή την αναμέτρηση και είναι η ΑΕΚ με την απόδοση του διπλού να προσφέρεται στο 1.55. Ο άσος για νίκη της ουραγού Δόξας που κάνει την προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού είναι 5.50, ενώ στο 3.75 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.90, το under 2.5 goals 1.75 και το goal – goal 1.95.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ