aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυάδα φαβορί & over 1.5 goals; Απόδοση 2.55 στην BET ON ALFA

Δυάδα φαβορί & over 1.5 goals; Απόδοση 2.55 στην BET ON ALFA

Δύο αγώνες, στους οποίους υπάρχουν φαβορί για τη νίκη θα γίνουν σήμερα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Στο «Τάσος Μάρκου» στις 17:00 η ΕΝΠ υποδέχεται τον Απόλλωνα, ενώ στις 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο σημερινοί αγώνες, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις, τις οποίες μπορείτε να δείτε online στο www.betonalfa.com.cy. Επίσης μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας σε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Απόλλων και Ανόρθωση είναι τα φαβορί για τη νίκη. Το διπλό του Απόλλωνα προσφέρεται στο 1.50, η νίκη της ΕΝΠ σε απόδοση 5.30, ενώ στο 4.20 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.60, στο 2.10 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.70 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αν πιστεύετε ότι ο Απόλλωνας θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και θα πάρει τη νίκη και το ματς είναι over 1.5 goals, η απόδοση είναι 1.70, ενώ στο 2.10 προσφέρεται το διπλό και over 2.5 goals.

Πολύ μεγάλο φαβορί, με απόδοση 1.25 είναι η Ανόρθωση στο ματς με τον Ολυμπιακό, το διπλό για νίκη των μαυροπρασίνων έχει απόδοση 11 και η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 5. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.85, στο 1.75 είναι η απόδοση του under 2.5 goals Και 2.55 το goal – goal. Η νίκη της Ανόρθωσης σε συνδυασμό με το να είναι το ματςover 1.5 goals προσφέρεται στο 1.50, ενώ απόδοση 2 έχει η νίκη της Ανόρθωσης και το ματς να πάει over 2.5 goals.

Αν βλέπετε στα δύο σημερινά ματς, νίκες των φαβορί Απόλλωνα και Ανόρθωσης και over 1.5 goals, η απόδοση είναι 2.55, ενώ νίκες των δύο φαβορί και over 2.5 goals, η απόδοση είναι 4.20.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες τους κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ