aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔραματικό φινάλε στη Πρέμιερ Λιγκ, λεπτό προς λεπτό ο αγώνας Άρσεναλ – Έβερτον στην Meridianbet!

Δραματικό φινάλε στη Πρέμιερ Λιγκ, λεπτό προς λεπτό ο αγώνας Άρσεναλ – Έβερτον στην Meridianbet!

** ** O αγώνας  Άρσεναλ – Έβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** Όλα εδώ κρίνονται!

Η Άρσεναλ τελειώνει τις υποχρεώσεις για την φετινή Πρέμιερ Λιγκ μπροστά στο κοινό της αλλά πρέπει να τα έχει με τον εαυτό της για τις δυο συνεχόμενες ήττες που κατά πάσα πιθανότητα την στέλνει στο Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Μετά την ήττα από την Τότεναμ ήρθε η τραγική εμφάνιση και ήττα από την Νιούκαστλ και έτσι απλά το όνειρο σχεδόν χάθηκε, και λέμε «σχεδόν» διότι υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την τετράδα καθώς αν χάσει η Τότεναμ από την Νόριτς και η Άρσεναλ κερδίσει την Έβερτον τότε η τετράδα πάει στους «Κανονιέρηδες» αλλά το σενάριο αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Η Έβερτον θα δώσει μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό για να γλιτώσει από το φάντασμα του υποβιβασμού και να πάει μια από τις Λιντς η Μπέρνλι αλλά είναι στα δικά της χέρια να τα καταφέρει καθώς αν κερδίσει στο Λονδίνο τότε η Έβερτον μένει κατηγορία αλλά η Άρσεναλ παλεύει και για την τετράδα και αυτό θα δώσει μια άγρια ομορφιά στο παιχνίδι.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

0535: Arsenal vs Everton «Emirates Stadium»

Προϊστορία

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Emirates Stadium» η Άρσεναλ κατάφερε να κερδίσει την Έβερτον επτά φορές, ενώ η Έβερτον κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Emirates Stadium» μια φορά. Δυο φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

19 γκολ έχει πετύχει η Άρσεναλ ενώ η Έβερτον έχει πετύχει μόλις 7 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Το Τσάμπιονς Λιγκ πλέον φαντάζει δύσκολο για την Άρσεναλ καθώς η κατάσταση πλέον δεν βρίσκεται στα χέρια της. Λόγω έδρας είναι φαβορί αλλά η ήττα από την Νιούκαστλ την πλήγωσε πολύ, η Έβερτον χρειάζεται νίκη για να «κλειδώσει» παραμονή στην κατηγορία και αν το καταφέρει μέσα στο Έμιρεϊτς θα είναι τρομερό επίτευγμα. Βλέπουμε γκολ σε αυτό το παιχνίδι.

Πολύ καλά πληρώνει το «GG&2-5 γκολ» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.98 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Άρσεναλ με την Έβερτον ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

EMPTY BET – Δημιουργήστε – Στοιχηματίστε – Κερδίστε!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ