aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔόξα-Εθνικός Άχνας και ΕΝΠ-Ολυμπιακός Λευκωσίας για το κυπριακό πρωτάθλημα με αμέτρητες επιλογές και φυσικά Cash...

Δόξα-Εθνικός Άχνας και ΕΝΠ-Ολυμπιακός Λευκωσίας για το κυπριακό πρωτάθλημα με αμέτρητες επιλογές και φυσικά Cash Out από την Stoiximan!

Συνέχεια στη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος με τις αναμετρήσεις Δόξα-Εθνικός Άχνας στις 18:30 και ΕΝΠ-Ολυμπιακός στις 20:30, με την Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, να προσφέρει αμέτρητες επιλογές για ποντάρισμα και Cash Out!

Η νίκη της Δόξας δίνει απόδοση 1.87, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.40 και η νίκη του Εθνικού Άχνας δίνει απόδοση 4.50, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.95 και το Under 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.83. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.78 και το No Goal προσφέρεται με απόδοση 1.97.

Επιπλέον, σε ένα από τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, το να νικήσει η Δόξα Κατωκοπιάς από το πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 2.42, το να έρθει ισόπαλο το πρώτο 45λεπτο δίνει απόδοση 2.15 και η νίκη του Εθνικού Άχνας στο πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 4.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Δόξα Κατωκοπιάς-Εθνικός Άχνας εδώ.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και η νίκη των γηπεδούχων δίνει απόδοση 2.62, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.15 και η νίκη του Ολυμπιακού δίνει απόδοση 2.85.

Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.95, το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.83, ενώ μπορείτε να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1.68 και στο No Goal με απόδοση 2.10. Ανάμεσα στις αμέτρητες επιλογές, είναι και το ενδεχόμενο να μπει γκολ στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1.40, ενώ το να μην μπει γκολ στο πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 2.90.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΕΝΠ-Ολυμπιακός εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ