aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔιπλό του ΑΠΟΕΛ και GG, με απόδοση 7.40 στην BET ON ALFA

Διπλό του ΑΠΟΕΛ και GG, με απόδοση 7.40 στην BET ON ALFA

Καθοριστικό αγώνα στην προσπάθεια για πρόκριση στους «32» του Europa League, δίνει το ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι παίζουν στις 19:55 στο Μπακού με την Καραμπάχ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου και θέλουν βαθμολογικό κέρδος για να μπορούν να ελπίζουν στην πρόκριση.

Προσφέρεται από την BET ON ALFA το ματς Καραμπάχ – ΑΠΟΕΛ, καθώς και οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις του Europa League, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της BET ON ALFA. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Στο 3.40 προσφέρεται το διπλό για νίκη του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Μπακού, εκεί όπου είχε κερδίσει ξανά την Καραμπάχ τον Αύγουστο και πήρε την πρόκριση. Η νίκη της Καραμπάχ προσφέρεται σε απόδοση 2.05, ενώ η ισοπαλία έχει απόδοση 3.20. Σε απόδοση 2.00 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.70 το under 2.5 goals και 1.80 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Στο 2.35 είναι η απόδοση για να σκοράρει πρώτο το ΑΠΟΕΛ και στο 1.75 για να σκοράρει πρώτη η Καραμπάχ. Το διπλό του ΑΠΟΕΛ, σε συνδυασμό με το να είναι το ματς goal – goal προσφέρεται σε απόδοση 7.40.

Η BET ON ALFA προσφέρει και άλλες πολλές επιλογές για τις σημερινές αναμετρήσεις του Europa League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ