aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔιπλό της Πάφου με απόδοση 1.35 στην Bet On Alfa

Διπλό της Πάφου με απόδοση 1.35 στην Bet On Alfa

Με το ματς ανάμεσα στον Ερμή και την Πάφο που θα γίνει στις 19:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος», αρχίζει η 32η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta Α’ κατηγορίας.

Το ματς προσφέρεται από την Bet On Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet On Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε την επιστροφή του Cash Out που είναι στην Bet On Alfa το πιο ανταγωνιστικό της αγοράς.

Πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με απόδοση 1.35 είναι η Πάφος, η νίκη του Ερμή προσφέρεται στο 6.40 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 4.70. Στο 1.45 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.45 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.65 το goal-goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες στοιχηματικές επιλογές για τη σημερινή αναμέτρηση.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η Bet On Alfa. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ