aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔιπλό της MAN CITY και over 2.5 Goals; Δείτε τις αποδόσεις της BET ON ALFA

Διπλό της MAN CITY και over 2.5 Goals; Δείτε τις αποδόσεις της BET ON ALFA

Η δράση στη συναρπαστική Premıer League συνεχίζεται με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων με τους οποίους ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική. Η χθεσινή επιβλητική νίκη της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ και η ήττα της Τότεναμ από την Γουλβς, δίνουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σημερινή εκτός έδρας δοκιμασία της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σαουθάμπτον, ενώ το δικό τους ενδιαφέρον έχουν και οι άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται όλοι οι σημερινοί αγώνες της Premıer League, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Χρονικά πρώτο θα γίνει το ματς ανάμεσα στη Κρίσταλ Πάλας και την Τσέλσι, το οποίο θα αρχίσει στις 14:00. Προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη η Τσέλσι με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.65, η νίκη της Κρίσταλ Πάλας προσφέρεται στο 5.00, ενώ 3.80 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 Goals και το Goal – Goal έχουν απόδοση 1.80, ενώ στο 1.90 προσφέρεται το Under 2.5 Goals.

Άλλες δύο αναμετρήσεις Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι θα γίνουν στις 16:15.  Στο ματς Μπέρνλι – Γουεστ Χαμ, ο άσος προσφέρεται στο 3.60, το διπλό στο 2.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.45. Το over 2.5 Goals και το under 2.5 Goals, έχουν απόδοση 1.85, ενώ στο 1.70 προσφέρεται το Goal – Goal.

Το φαβορί της ημέρας είναι η Μάντσεστερ Σίτι που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και έδωσε την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να είναι αυτή τη στιγμή στο +10. Στο 1.27 είναι η απόδοση του διπλού για το σημερινό εκτός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον, ο άσος για νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στο 9.80, ενώ 5.60 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.50 προσφέρεται το over 2.5 Goals, 2.45 είναι η απόδοση του under 2.5 Goals και στο 1.90 το Goal – Goal. Αν βλέπετε νίκη της Μάντσεστερ Σίτι και το ματς να πάει στο over 2.5 Goals η απόδοση είναι 1.65.

Φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.35 είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υποδέχεται την Μπόρνμουθ στο τελευταίο ματς του 2018. Το διπλό για νίκη της Μπόρνμουθ προσφέρεται στο 7.50, ενώ 5.10 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.50 προσφέρεται το over 2.5 Goals, 2.55 είναι η απόδοση του under 2.5 Goals και 1.70 το Goal – Goal.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τα σημερινά ματς της Premıer League, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ