aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔιπλό της ΑΕΚ με απόδοση 1.75 στην BET ON ALFA

Διπλό της ΑΕΚ με απόδοση 1.75 στην BET ON ALFA

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΕΝΠ και την ΑΕΚ, που θα γίνει στις 19:00 στο «Τάσος Μάρκου», ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Η ΑΕΚ κάνει την προσπάθεια της να κρατηθεί στην πρώτη εξάδα, ενώ η ΕΝΠ παλεύει για την παραμονή της στην Α’ κατηγορία, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να δημιουργήσουν καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Προσφέρεται και το σημερινό ματς από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Σαν φαβορί για τη νίκη προβάλλει η ΑΕΚ με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.75, η νίκη της ΕΝΠ προσφέρεται σε απόδοση 4 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.65. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.65, το under 2.5 goals 2.05 και το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.60.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ