aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔιπλό της ΑΕΚ και νίκη της ΑΕΛ; Δυάδα με απόδοση 3.85 στην BET ON ALFA

Διπλό της ΑΕΚ και νίκη της ΑΕΛ; Δυάδα με απόδοση 3.85 στην BET ON ALFA

Δύο αγώνες θα γίνουν σήμερα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α΄ κατηγορίας. Στις 17:00 στο Τσίρειο η ΑΕΛ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα σε σημαντικό ματς για την πρώτη εξάδα, ενώ στις 19:00 στο Δασάκι, ο Εθνικός θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ.

Η BET ON ALFA, προσφέρει και τις σημερινές αναμετρήσεις με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Στο 1.75 προσφέρεται η νίκη της ΑΕΛ που προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο στο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο. Το διπλό για νίκη της Νέας Σαλαμίνας έχει απόδοση 4.40, ενώ στο 3.35 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. 1.90 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 1.75 το under 2.5 goals και 1.80 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και η ΑΕΚ καθώς το διπλό στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό προσφέρεται σε απόδοση 2.20. Η νίκη του Εθνικού έχει απόδοση 2.95, ενώ στο 3.30 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.80, το under 2.5 goals 1.85 και το goal – goal 1.65.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ