aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔιπλό η Σεβίλλη & over 2.5 goals; Οι αποδόσεις της Bet On Alfa

Διπλό η Σεβίλλη & over 2.5 goals; Οι αποδόσεις της Bet On Alfa

Η La Liga συνεχίζεται και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις με τις οποίες αρχίζει η 29η αγωνιστική. Στις 20:30 θα γίνει ο αγώνας Λεβάντε – Σεβίλλη και στις 23:00 η αναμέτρηση Ρεάλ Μπέτις – Γρανάδα.

Για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις της La Liga, προσφέρονται ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις από την Bet On Alfa. Επίσης οι αγώνες είναι διαθέσιμοι σε Live Steaming και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε.

Δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet On Alfa Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Το φαβορί της ημέρας είναι η Σεβίλλη, με απόδοση 1.60 για να φύγει με το διπλό από την έδρα της Λεβάντε. Ο άσος για νίκη της Λεβάντε έχει απόδοση 5, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 3.90. Στο 1.65 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 2, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.70. Αν πιστεύετε ότι θα πάρει το διπλό η Σεβίλλη και το ματς θα πάει over 2.5 goals, η απόδοση είναι 2.25, ενώ το διπλό της Σεβίλλης και under 2.5 goals, προσφέρεται στο 4.20.

Πολύ πιο ισορροπημένο είναι το σκηνικό με τις στοιχηματικές αποδόσεις στο άλλο σημερινό ματς, ανάμεσα στη Ρεάλ Μπέτις που βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας και την 9η Γρανάδα. Η νίκη της γηπεδούχου Μπέτις έχει απόδοση 1.90, το διπλό της Γρανάδα στο 3.90 και η ισοπαλία 3.35. Στο 1.95 προσφέρεται η απόδοση του over 2.5 goals, 1.70 το under 2.5 goals και 1.80 η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ