aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔιπλό για Μπαρτσελόνα και Μπάγερν; Απόδοση 3.75 στην BET ON ALFA

Διπλό για Μπαρτσελόνα και Μπάγερν; Απόδοση 3.75 στην BET ON ALFA

Ακόμα δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια θα γίνουν σήμερα, για τη φάση των «16» του Champions League και η BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Η Τσέλσι υποδέχεται την Μπάγερν, ενώ στην Ιταλία θα γίνει το ματς Νάπολι – Μπαρτσελόνα.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς και το πρωτοποριακό Build & Bet, όπου μπορείτε να κάνετε πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σπουδαίο παιχνίδι, με τη Μπαρτσελόνα να είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο, καθώς η απόδοση του διπλού είναι 2.15. Ο άσος για νίκη της Νάπολι προσφέρεται στο 3.15 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.40. Στο 1.70 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, απόδοση 2 έχει το under 2.5 goals, ενώ αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση είναι 1.60. Αν πιστεύετε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, η απόδοση είναι 4.80, ενώ από πλευράς Νάπολι ο Αρκάντιους Μίλικ προσφέρεται στο 7.60.

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Φαβορί για τη μάχη του Λονδίνου με απόδοση 1.75 είναι η Μπάγερν, που κατέγραψε αλάνθαστη πορεία στους ομίλους με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η νίκη της Τσέλσι προσφέρεται σε απόδοση 4.10 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.85. Στο 1.55 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 2.25 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.55. Στο 3.75 είναι η απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Champions League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ