aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔιπλή ευκαιρία Χ2 της Κύπρου με απόδοση 2.42 στην BET ON ALFA

Διπλή ευκαιρία Χ2 της Κύπρου με απόδοση 2.42 στην BET ON ALFA

Εκτός έδρας δοκιμασία απόψε για την Εθνική Κύπρου με αντίπαλο την Εθνική Σκωτίας2 στο Hampden Park της Γλασκώβης και η BET ON ALFA προσφέρει, ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Το ματς εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2020 και είναι σημαντικό για την μετέπειτα πορεία στη διοργάνωση.

Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Σαν φαβορί για τη νίκη προβάλλει η Σκωτία με απόδοση 1.45, το διπλό για νίκη της Κύπρου προσφέρεται στο 6.80, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.75. Αν προβλέπετε ότι η Κύπρος θα έχει βαθμολογικό κέρδος στο Hampden Park, η απόδοση για διπλή ευκαιρία Χ2 προσφέρεται στο 2.42.

Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.05, στο 1.60 είναι η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.30.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, τόσο για τον αγώνα Σκωτία – Κύπρος, όσο και για τα υπόλοιπα σημερινά ματς για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ