aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETCombos, Cash Back, Build & Bet και ειδικά για το Clasico / Παίξε Μπάλα με...

Combos, Cash Back, Build & Bet και ειδικά για το Clasico / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Το σημερινό clasico δεν κρίνει το πρωτάθλημα αλλά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της La Liga με δέκα βαθμούς περισσότερους από την Σεβίλλη η οποία την ακολουθεί. Στο Champions League πήρε σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Ο Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος σκοράρει κατά ριπάς τον τελευταίο καιρό είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα. Η Ρεάλ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθημα έχει ισάριθμες νίκες με συνολικό σκορ 11-1.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Eupopa League κόντρα στην Γαλατασαράϊ με εκτός έδρας νίκη (2-1) αφού ο πρώτος αγώνας είχε τελειώσει ισόπαλος χωρίς τέρματα. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Στο πρωτάθλημα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της έχει ισάριθμες νίκες με συνολικό σκορ 14-2.

Παρόλο που το σημερινό clasico (22:00) δεν θα κρίνει ποιά από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει τον τίτλο έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Η απουσία του Μπενζεμά και το φορμάρισμα της Μπαρτσελόνα κάνουν τον αγώνα ιδιαίτερα αμφίρροπο, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming στην Bet on Alfa.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται σε απόδοση 2.25, η ισοπαλία στο 3.45, η νίκη της Μπαρτσελόνα στο 2.95, το Over 2.5 στο 1.65, το Under 2.5 στο 2.20 και το Goal/Goal στο 1.55.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 1.90

Νίκη Ρεάλ Μαδρίτης & Over 2.5 – Απόδοση 3.20

Νίκη Ρεάλ Μαδρίτης & Goal/Goal – Απόδοση 3.90

Νίκη Μπαρτσελόνα & Over 2.5 – Απόδοση 4.20

Νίκη Μπαρτσελόνα & Goal/Goal – Απόδοση 5.00

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.00

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Στα ημίχρονα-τελικά το 1/Χ προσφέρεται σε απόδοση 14.00, το Χ/Χ στο 5.60 και το 2/Χ στο 14.00. Η ανατροπή 1/2 προσφέρεται σε απόδοση 33.00 και η ανατροπή 2/1 στο 28.00. Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 4.30

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 11.00

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet μπορεί ο καθένας να φτιάξει τους δικούς του συνδυασμούς. Ενδεικτικά για το κλάσικο:

Goal/Goal & Over 3.5 γκολ & Over 8.5 κόρνερ / Απόδοση 3.72

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την ΑΕΚ Λάρνακας με σκορ 2-1 εκτός έδρας και σήμερα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού (16:00) ο οποίος έρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες. Έχουν πέντε βαθμούς διαφορά και ο σημερινός αγώνα είναι ντέρμπι κορυφής.

Στην Bet on Alfa η νίκη του Απόλλωνα προσφέρεται σε απόδοση 2.35, η ισοπαλία στο 3.05, η νίκη της Ανόρθωσης στο 3.00, το Over 2.5 στο 2.25, το Under 2.5 στο 1.55 και το Goal/Goal στο 1.90.

Ο νεοφώτιστος Άρης Λεμεσού τα κατάφερε περίφημα φέτος. Μπήκε στα πλέϊ οφ και προσπαθεί να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας (19:00) η οποία έχει έξι βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Της στοίχησε η εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με σκορ 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική.

Στην Bet on Alfa η νίκη του Άρη Λεμεσού προσφέρεται σε απόδοση 2.90, η ισοπαλία στο 3.15, η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας στο 2.40, το Over 2.5 στο 2.25, το Under 2.5 στο 1.55 και το Goal/Goal στο 2.00.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ