aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΧριστούγεννα σημαίνουν Boxing Day στον Stoiximan με… 0% γκανιότα* στην δράση της Premier League και...

Χριστούγεννα σημαίνουν Boxing Day στον Stoiximan με… 0% γκανιότα* στην δράση της Premier League και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, κάνει δώρο Χριστουγέννων σε όλους τους παίκτες της και προσφέρει όλους τους αγώνες της Premier League στις 26 Δεκεμβρίου, στη γνωστή Boxing Day με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η Τότεναμ υποδέχεται την Μπράιτον και η νίκη της Τότεναμ δίνει απόδοση 1.55, η ισοπαλία 4.45 και η νίκη της Μπράιτον 5.55.

Η νίκη της Τσέλσι δίνει 1.32, η ισοπαλία 5.35 και η νίκη της Σαουθάμπτον 9.00. Στο επόμενο αγώνα της ημέρα η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Νόριτς. Νίκη της Άστον Βίλα δίνει απόδοση 2.10, η ισοπαλία 3.90 και η νίκης της Σαουθάμπτον 3.15.

Νίκη της Μπόρνμουθ δίνει απόδοση 3.50, η ισοπαλία 3.85 και νίκη της Άρσεναλ 1.97. Στο άλλο αγώνα της ημέρας η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Νίκη της πρώτης δίνει απόδοση 2.27, η ισοπαλία 3.40 και νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 3.15. Στην αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουν. – Γουότφορντ έχουμε αποδόσεις 1.85 για νίκη της Σέφιλντ Γιουν., 3.55 για ισοπαλία και 4.40 για νίκη της φιλοξενούμενης.

Ακολουθούν οι αγώνες της Έβερτον με την Μπέρνλι με αποδόσεις 1.70, 3.80 και 5.05, της Μάντσεστερ Γ. με τη Νιούκαστλ με αποδόσεις 1.37, 4.95, 8.50 και τέλος η αναμέτρηση της Λέστερ με τη Λίβερπουλ δίνει 3.50 με νίκη της γηπεδούχου, 3.65 η ισοπαλία και 2.05 η νίκη της Μπέρνλι.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για τους αγώνες εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ