aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETBet on Alfa: Ανεβήκαμε κατηγορία Νέο app και νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα!

Bet on Alfa: Ανεβήκαμε κατηγορία Νέο app και νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα!

Από το 2009 μέχρι και σήμερα, η αξιόπιστη κυπριακή εταιρεία Bet on Alfa, μετράει ήδη 64 πρακτορεία Παγκύπρια, μπαίνοντας ενεργά στον χάρτη των αθλητικών στοιχημάτων της Κύπρου.

Σήμερα, συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά την πορεία της και ανεβαίνει κατηγορία, λανσάροντας το Νέο app αλλά και τη νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της, βελτιώνοντας και απλοποιώντας το παιχνίδι του στοιχήματος, για να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία από τον κόσμο των σπορ και της ψυχαγωγίας, όπου κι αν είσαι.

Συγκεκριμένα, το Νέο app και η ιστοσελίδα προσφέρουν, μεταξύ άλλων, Live Betting μέσα από μια τεράστια γκάμα αθλημάτων και αγώνων απ’ τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, Live Streaming σε πάνω 25,000 αγώνες, Cash Out στη στιγμή, Build & Bet για δυνατότητα δημιουργίας στοιχήματος μέσα από εκατοντάδες και πολλαπλές επιλογές, Ισοπαλία 0-0 με επιστροφή πονταρίσματος αν το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει τέρματα. Όλα αυτά, και με το καλύτερο Bonus στο Παρολί της αγοράς!

Κατέβασε και εσύ το Νέο app της Bet on Alfa ή επισκέψου την αναβαθμισμένη ιστοσελίδα και ετοιμάσου για μια νέα στοιχηματική εμπειρία! Με την εγγραφή σου παίρνεις 100% bonus στην πρώτη κατάθεση μέχρι €100.

Νιώσε τον παλμό κάθε παιχνιδιού στο www.betonalfa.com.cy !

Η Bet on Alfa έχει δεσμευτεί να υιοθετεί και να υποστηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safergambling.gov.cy

Η εταιρεία Bet on Alfa Ltd. κατέχει άδεια Κλάσης A & Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ