aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜπάρτσα, Ρεάλ ή άλλος πρωταθλητής στην Ισπανία; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Μπάρτσα, Ρεάλ ή άλλος πρωταθλητής στην Ισπανία; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο στο θεαματικότερο και κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και η Stoiximan σας προσφέρει άπειρες αγορές και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν! Και τις καλύτερες αποδόσεις για τον φετινό πρωταθλητή!

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία; Θα το πάρει πάλι ο Μέσι και η Μπαρτσελόνα ή θα επανέλθει στην κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης; Μπορεί να ξαναμπεί σφήνα η Ατλέτικο Μαδρίτης; Ποιες άλλες ομάδες μπορούν να κάνουν το μπαμ;

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και για τον επόμενο πρωταθλητή Ισπανίας.

Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στο θεαματικότερο πρωτάθλημα στον κόσμο; Πόνταρε στην Stoiximan και κέρδισε!

Η απόδοση της Μπαρτσελόνα είναι 1.75, ενώ της Ρεάλ 2.75. Στο 7.50 θα βρείτε την Ατλέτικο. Από εκεί και πέρα, η Βαλένθια δίνει 100.00, η Σεβίλλη 150.00, η Βιγιαρεάλ 250.00! Στο 400.00 η Μπέτις, στο 500.00 Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ, στο 1000.00 η Θέλτα και στο 1500.00 Χετάφε, Εϊμπάρ και Εσπανιόλ. Στο 2000.00 η Χιρόνα και η Λεβάντε, στο 2500.00 Λεγκανές και Αλαβές. Στο 5000.00 θα βρείτε τις νεοφώτιστες Ουέσκα, Βαγιεκάνο και Βαγιαδολίδ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Εδώ μπορείτε να βρείτε άπειρες αγορές για όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας.

Οι καλύτερες αποδόσεις, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ