aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΆρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι και Βαλένθια-Ρεάλ με 0% γκανιότα* και  αμέτρητα ειδικά στοιχήματα από την Stoiximan!

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι και Βαλένθια-Ρεάλ με 0% γκανιότα* και  αμέτρητα ειδικά στοιχήματα από την Stoiximan!

Ημέρα των ντέρμπι η Κυριακή στην Ευρώπη με τις μεγαλύτερες μάχες σε Αγγλία και Ισπανία, όπου η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι και η Βαλένθια τη Ρεάλ. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει τις σπουδαίες αναμετρήσεις με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Στις 18:30, η Άρσεναλ που μπορεί να έχει χάσει μεγάλο μέρος της δύναμής της, αλλά είναι πάντοτε υπολογίσιμος αντίπαλος, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να πάρει τη νίκη με απόδοση 5.70, ενώ η ισοπαλία δίνει 5.40 και η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι δίνει 1.45. Το Over 3.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.80 και το under 3.5 γκολ με απόδοση 2.02.

Επιπλέον, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.45, το No Goal δίνει απόδοση 2.65 και μπορείτε να ποντάρετε στο ποια ομάδα θα πετύχει το πρώτο γκολ με την Άρσεναλ να δίνει 2.80 και την Μάντσεστερ Σίτι να δίνει απόδοση 1.42.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι εδώ.

Στις 22:00, η Βαλένθια υποδέχεται τη Ρεάλ και το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει κοντά στη Μπαρτσελόνα. Η νίκη της Βαλένθια δίνει απόδοση 3.70, η ισοπαλία δίνει 3.95 και η νίκη της Ρεάλ 1.90, με το over 2.5 γκολ να δίνει απόδοση 1.57 και το under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.42.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.52, το No Goal δίνει 2.42 και το να πετύχει το πρώτο γκολ η Βαλένθια δίνει απόδοση 2.35 και η Ρεάλ δίνει απόδοση 1.67.

Ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ του αγώνα; Ο Μπενζεμά δίνει απόδοση 4.50, ο Μπέιλ δίνει απόδοση 6.00 και ο Μορένο της Βαλένθια δίνει 6.00, ενώ ο Ροντρίγκο της Ρεάλ δίνει 6.50. Μπορείτε να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να πετύχει δύο γκολ ή περισσότερα ο Γκαμεϊρό της Βαλένθια με απόδοση 11.75!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Βαλένθια-Ρεάλ εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ