aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑπομακρύνεται το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ για Άρσεναλ, η Πρέμιερ Λιγκ παίζει στην Meridianbet!

Απομακρύνεται το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ για Άρσεναλ, η Πρέμιερ Λιγκ παίζει στην Meridianbet!

Σαουθάμπτον  – Άρσεναλ λεπτό προς λεπτό από την Meridianbet!

Η μάχη της τετράδας στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ κορυφώνεται με την Άρσεναλ να έχει ακόμη μια δύσκολη έξοδο.

Στο «St Marys Stadium» η Άρσεναλ για να παραμείνει ζωντανή για το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κερδίσει τους «Αγίους» που γνώρισαν την συντριβή από την Τσέλσι με 0-6 για τους γηπεδούχους έχουν χάσει τα τελευταία 5/6 παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τελευταία νίκη για την Σαουθάμπτον το 3-1 επι της Γουέστ Χαμ για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η Άρσεναλ δέχθηκε ήττα σοκ εντός έδρας από την Μπράιτον και πλέον βλέπει το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ να εξατμίζεται τα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών κάνουν την δουλειά του Αρτέτα ακόμη πιο δύσκολη.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

0996: Southampton vs Arsenal «St Mary’s Stadium»

Προϊστορία

 Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «St Marys Stadium» η Σαουθάμπτον κατάφερε να κερδίσει την Άρσεναλ τρεις φορές, ενώ η Άρσεναλ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την «St Marys Stadium» τρεις φορές. Τέσσερις φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

15 γκολ έχει πετύχει η Σαουθάμπτον ενώ η Άρσεναλ έχει πετύχει 14 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Είναι ένα παιχνίδι κομβικό για τους «Κανονιέρηδες» αν έχει νέες απώλειες η ομάδα του Άρτετα τότε η υπόθεση Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Η Σαουθάμπτον δεν κινδυνεύει και βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας αλλά πάντα ένας αγώνας με την Άρσεναλ είναι μια ευκαιρία να δείξει από τι είναι φτιαγμένη.

Πολύ δυνατό το «Γκολ/Γκολ» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.77 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να διαλέξετε και το «Γκολ/Γκολ & Over 2,5» που βρίσκεται στο (2.25 Μeridianbet) η ψηλότερη απόδοση της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Σαουθάμπτον με Άρσεναλ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ