aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑπόλλωνας-Δόξα Κατωκοπιάς και Ομόνοια-Ένωση με πολλές στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Απόλλωνας-Δόξα Κατωκοπιάς και Ομόνοια-Ένωση με πολλές στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Η Ομόνοια υποδέχεται σήμερα την Ένωση στις 16:00 και ο Απόλλωνας τη Δόξα Κατωκοπιάς στις 17.00 στο πλαίσιο των αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Η νίκη της Ομόνοιας δίνει απόδοση 1.24, η ισοπαλία δίνει 5.55 και η Ένωση δίνει 17.00, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.55 και το No Goal δίνει 1.47. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ομόνοια δίνει 1.24, να σκοράρει πρώτη η Ένωση προσφέρεται με απόδοση 5.45 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ομόνοια-Ένωση εδώ 

Η νίκη του Απόλλωνα δίνει απόδοση 1.27, η ισοπαλία δίνει 6.00 και η Δόξα Κατωκοπιάς δίνει 11.00, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.37 και το No Goal δίνει 1.55. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Απόλλωνας δίνει 1.27, να σκοράρει πρώτη η Δόξα Κατωκοπιάς προσφέρεται με απόδοση 4.65 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 10.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Απόλλωνας-Δόξα Κατωκοπιάς εδώ

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ