aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑπόλλων: Πλάνο εξόντωσης (και) της Αούστρια

Απόλλων: Πλάνο εξόντωσης (και) της Αούστρια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σχέδιο δράσης για πρόκριση επί της Αούστρια Βιέννης ετοιμάζει ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο προπονητής του Απόλλωνα είδε την ομάδα του να παίρνει την πρόκριση επί της Σάμροκ Ρόβερς, με δραματικό τρόπο και δύο μέρες μετά, αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για το πάθος και τη θέληση που έδειξαν, τους έστειλε μήνυμα πρόκρισης και επί της αυστριακής ομάδας.

Οι κυανόλευκοι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα της περασμένης Πέμπτης απέδειξαν πως εκτός από την ποιότητα που διαθέτουν, άμα το απαιτούν οι συνθήκες, ξέρουν να επιβάλλουν και το δικό τους νόμο. «Απάντησαν» στη σκληρότητα και τη δύναμη των Ιρλανδών και πάνω σε αυτό το στοιχείο κρίθηκε και η πρόκριση. Τώρα μπροστά τους είναι οι διπλές αναμετρήσεις με τους Αυστριακούς, με τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης να πλησιάζει.

Οι τρεις απουσίες (Σατσέτι, Παπουλής, Σελάγια) είναι σημαντικές, αλλά στο φετινό ρόστερ υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές, που μπορούν ανά πάσα στιγμή, όταν κληθούν, να δώσουν λύσεις. Ήδη, στο μυαλό του προπονητή του Απόλλωνα έχουν βρεθεί οι αντικαταστάτες αυτών που θα απουσιάσουν. Ο Χ. Κυριάκου πήρε ήδη θέση βασικού, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Σατσέτι στο ματς της περασμένης Πέμπτης, τον Παπουλή θα αντικαταστήσει ο Περέιρα και τον Σελάγια ο Γκαπκέ. Ο τελευταίος ξεκίνησε βασικός με τη Σάμροκ Ρόβερς, οπόταν ανοίγει ο δρόμος για να δούμε από την αρχή έναν από τους Πίττα ή Σαρδινέρο.

Οι κυανόλευκοι είναι κτισμένοι από πολύ καλά «υλικά», καθώς οι προσθήκες που έγιναν θεωρούνται ικανοποιητικές για να φτάσει εκεί που θέλουν όλοι η ομάδα τους. Να εξασφαλίσει για 5η φορά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που είναι εφικτό, και με τον στόχο αυτό θα δώσει τους δύο αγώνες με την Αούστρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ