aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στην μάχη της Ευρώπης, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στην μάχη της Ευρώπης, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

Στην μάχη της Ευρώπης μπαίνουν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, καθώς και τρεις ελληνικές ομάδες Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης. Η ΑΕΚ υποδέχεται στην Αρένα στις 19:00 την Παρτιζάν Βελιγραδίου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ το ΑΠΟΕΛ στις 20:00 την Κιζιλζάρ Καζακστάν στο ΓΣΠ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Στις 22:00 ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ νωρίτερα στις 20:00, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Σλάβια Πράγας. Επίσης στις 20:00, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άρης Θεσσαλονίκης. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ – Παρτιζάν, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 3.01, ενώ για νίκη της Παρτιζάν δίνει 2.27. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.16. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός – Σλόβαν, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.36, ενώ για νίκη της Σλόβαν δίνει 7.22. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.61. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΛΟΒΑΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΠΟΕΛ – Κιζιλζάρ, η επιλογή για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.38, ενώ για νίκη της Κιζιλζάρ δίνει 7.86. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.53. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.22.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΕΛ – ΚΙΖΙΛΖΑΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης, η επιλογή για νίκη της Μακάμπι δίνει 2.41, ενώ για νίκη του Άρη δίνει 2.91. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.21. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.20, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.92.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΚΑΜΠΙ – ΆΡΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός, η επιλογή για νίκη της Σλάβια δίνει 1.77, ενώ για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 4.62. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.19, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.06.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ