aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑπόδοση 4.55 για τριπλή κυπριακή πρόκριση στην BET ON ALFA

Απόδοση 4.55 για τριπλή κυπριακή πρόκριση στην BET ON ALFA

Ώρα επαναληπτικών στο Β’ προκριματικό γύρο του Europa League για τις κυπριακές ομάδες. Στις 19:30 στη Σόφια η ΑΕΚ με ασπίδα το 3-0 του πρώτου αγώνα θα αναμετρηθεί με τη Levskı Sofıa, ενώ στις 20:00 στο ΓΣΠ ο Απόλλων υποδέχεται τη Shamrock Rovers και στην ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα η ΑΕΛ τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Η BET ON ALFA προσφέρει τα τρία σημερινά ματς των κυπριακών ομάδων, καθώς και όλη τη δράση στους επαναληπτικούς του Β προκριματικού γύρου του Europa League, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Έχοντας το 3-0 του πρώτου αγώνα στις αποσκευές της, η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη κόντρα στη Levskı με απόδοση 1.03 για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για το σημερινό ματς η νίκη της Levski προσφέρεται στο 2.10, το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.20 και το διπλό για νίκη της ΑΕΚ στο 3.45. Η διπλή ευκαιρία Χ2 αν προβλέπετε ότι η ΑΕΚ θα πάρει θετικό αποτέλεσμα είναι 1.66. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.10, το under 2.5 goals στο 1.65 και το goal – goal στο 1.90.

Ο Απόλλωνας καλείται να κάνει ανατροπή του 2-1 με το οποίο έχασε στο πρώτο ματς από τη Shamrock Rovers και η πρόκριση για την ομάδα της Λεμεσού προσφέρεται στο 1.55. Η ομάδα της Λεμεσού προβάλλει σαν μεγάλο φαβορί για νίκη στο σημερινό ματς, με απόδοση 1.40, το διπλό για νίκη της Shamrock Rovers προσφέρεται στο 7.30, ενώ 4.20 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.00, το under 2.5 goals 1.75, ενώ το goal – goal προσφέρεται στο 2.25.

Η μοναδική από τις κυπριακές ομάδες που δεν θεωρείται φαβορί για την πρόκριση είναι η ΑΕΛ, που έχει απόδοση 2.85 για να βρεθεί στον επόμενο γύρο του Europa League. Η νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης προσφέρεται στο 3.35, το διπλό του Άρη Θεσσαλονίκης στο 2.10 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.25. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.25, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.60 και το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 2.00.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του B’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ