aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑΠΕΙΡΑ ειδικά στοιχήματα για τον Μέσι ΜΟΝΟ στον Stoiximan!

ΑΠΕΙΡΑ ειδικά στοιχήματα για τον Μέσι ΜΟΝΟ στον Stoiximan!

Το μπαμ του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε και ο Λιονέλ Μέσι φοράει ήδη τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν! Μετά από μία ζωή στη Μπαρτσελόνα ο Αργεντινός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Παριζιάνους και ήδη η επιθετική τριπλέτα Μέσι-Νεϊμάρ-Εμπαπέ τρομάζει όλη την Ευρώπη!

Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα και για τον Μέσι! Ναι, καλά διαβάσατε! Στον Stoiximan θα βρείτε άπειρες επιλογές για να ποντάρετε σε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε γύρω από τη νέα σελίδα στην καριέρα του GOAT!

Θα είναι ο Μέσι πρώτος σκόρερ στο Λιγκ 1; Απόδοση 2.50! Ο Εμπαπέ ακολουθεί με απόδοση 2.75. Το ενδεχόμενο η Παρί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο Μέσι να είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος δίνει 2.55. Ποιος θα είναι πρώτος στις ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα; Στο 2.25 η απόδοση για τον Μέσι, στο 4.00 για τον Νεϊμάρ, στο 8.00 για τον Ντι Μαρία. Το ενδεχόμενο η Παρί να κατακτήσει το πρωτάθλημα με πρώτο σκόρερ και πρώτο στις ασίστ στο πρωτάθλημα τον Μέσι δίνει 4.75! Το ενδεχόμενο να στεφθεί πρωταθλήτρια με τον Μπαπέ πρώτο σκόρερ της Λιγκ 1 και τον Μέσι πρώτο στις ασίστ δίνει 5.00.

Πόσα γκολ πιστεύετε ότι θα πετύχει ο Μέσι; Over 25.5 γκολ με απόδοση 1.87 ή under 25.5 γκολ με απόδοση 1.87; Πόσα γκολ θα σημειώσει ο Αργεντινός άσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ; Over 2.5 φάουλ με απόδοση 1.75 ή under 2.5 φάουλ με απόδοση 2.00; Πόσα γκολ θα πετύχει ο Μέσι με προσπάθεια εκτός περιοχής; Over 3.5 γκολ με απόδοση 1.87 ή under 3.5 γκολ με απόδοση 1.87; Πόσα ασίστ θα έχει συνολικά ο νέος σταρ της Παρί; Over 11.5 ασίστ με απόδοση 1.87 ή under 11.5 ασίστ με απόδοση 1.87;

Μπείτε στο stoiximan.com.cy για να ανακαλύψετε όλα τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν στη μεταγραφή του καλοκαιριού!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ