aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑνόρθωση 1.60, διπλή ευκαιρία Χ2 η ΑΕΛ 2.15 στην BET ON ALFA

Ανόρθωση 1.60, διπλή ευκαιρία Χ2 η ΑΕΛ 2.15 στην BET ON ALFA

Δύο αναμετρήσεις θα γίνουν σήμερα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Στις 17:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ανόρθωση και την ΑΕΛ, ενώ στις 19:00 το ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται στο Μακάρειο με τον μαχητικό Ολυμπιακό.

Οι σημερινοί αγώνες προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Στο www.betonalfa.com.cy, μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι στην BET ON ALFA βρίσκεται το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

Το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει φαβορί και είναι η Ανόρθωση με την απόδοση του άσου να προσφέρεται στο 1.60, το διπλό για νίκη της ΑΕΛ προσφέρεται στο 5.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.65. Στο 1.90 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.75 το under 2.5 goals και 1.95 το goal – goal αν πιστεύεται πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο σημερινό ντέρμπι.

Με απόδοση 1.20 το ΑΠΟΕΛ είναι ακλόνητο φαβορί για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που έχει απόδοση 13 για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να πάρει τη νίκη, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 5.50. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.60, στο 2.15 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.55 το goal – goal. Νίκη του ΑΠΟΕΛ και το ματς να πάει over 2.5 goals έχει απόδοση 1.70.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ