aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑνατροπή και πρόκριση του ΠΑΟΚ; Απόδοση 2.35 στην Bet on Alfa

Ανατροπή και πρόκριση του ΠΑΟΚ; Απόδοση 2.35 στην Bet on Alfa

Στη ρεβάνς της ήττας με 2-1 που γνώρισε στη Ρωσία την προηγούμενη βδομάδα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 22:00 στην Τούμπα την Κράσνονταρ και θα παίξει τα ρέστα του για μια θέση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.

Προσφέρεται η σημερινή αναμέτρηση από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Η Bet on Alfa, προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς και αρκετές πρωτοποριακές στοιχηματικές επιλογές.

Αν πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και θα πάρει την πρόκριση είναι 2.35, ενώ η πρόκριση της Κράσνονταρ προσφέρεται σε απόδοση 1.50.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα στην κανονική του διάρκεια, η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται σε απόδοση 2.05, η νίκη της Κράσνονταρ 3.30 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.35. Αν βλέπετε τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα η απόδοση είναι 2.45, αν πιστεύετε ότι θα περάσει στην παράταση 24 και αν περάσει στα πέναλτι 34. Οι αντίστοιχες αποδόσεις για την Κράσνονταρ είναι 1.50 για να πάρει την πρόκριση στην κανονική διάρκεια, αν πιστεύετε ότι θα περάσει στην παράταση ή στη διαδικασία των πέναλτι 36. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.80, στο 1.85 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.70 για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές τόσο για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ, όσο και για τις υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις των πλέι οφ του Champions League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ