aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑνατροπή και πρόκριση του ΑΠΟΕΛ; Δείτε την απόδοση της BET ON ALFA

Ανατροπή και πρόκριση του ΑΠΟΕΛ; Δείτε την απόδοση της BET ON ALFA

Τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα για το ΑΠΟΕΛ μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Καραμπάχ και στον σημερινό επαναληπτικό στο Μπακού, καλείται να κάνει υπέρβαση για να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Το ματς Καραμπάχ – ΑΠΟΕΛ, καθώς και οι υπόλοιπες σημερινές επαναληπτικές αναμετρήσεις για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, προσφέρονται με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις από την BET ON ALFA. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της ΒΕΤ ΟΝ ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αν πιστεύετε ότι το ΑΠΟΕΛ θα κάνει την ανατροπή στο Μπακού και θα πάρει την πρόκριση, η απόδοση είναι 5.60. Η νίκη των γαλαζοκιτρίνων στο αποψινό ματς που αρχίζει στις 19:30 προσφέρεται στο 3.50, απόδοση 2.10 έχει η νίκη της Καραμπάχ και 3.15 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.20 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.65 το under 2.5 goals και 1.95 η επιλογή goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για την Premier League.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ