aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑμφι...ταλαντεύεται η νίκη στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ-Ajax, να κλειδώσει την πρωτιά θέλει η Juventus με...

Αμφι…ταλαντεύεται η νίκη στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ-Ajax, να κλειδώσει την πρωτιά θέλει η Juventus με αποδόσεις φωτιά από την Ubet!

Η Ubet αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων που προσφέρει στους φιλάθλους της Κύπρου ψηλές αποδόσεις σε πλούσιες στοιχηματικές επιλογές. Μπείτε τώρα στο ubet.com.cy και τοποθετήστε εύκολα και ασφαλισμένα τα στοιχήματα σας. Με την εγγραφή σας και την πρώτη σας κατάθεση, παίρνετε 100% bonus μέχρι €200.

AEK Αθηνών – Ajax

Σε όποιο διάζωμα κι αν έχουν μεταφερθεί οι οπαδοί του Ajax, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου θα ταλαντεύσει ολάκερο το ΟΑΚΑ από τους φίλαθλους της οικοδέσποινας, ΑΕΚ, που θέλουν διακαώς την νίκη! Οι πιθανότητες είναι με το μέρος των Ολλανδών με απόδοση νίκης τους στο 1.55 ενώ η ισοπαλία ανεβαίνει στο 4.10 και η νίκη της ΑΕΚ  δίνει 6.10. Όσον αφορά το  over 2.5 goals βρίσκεται στο 1.90, το goal-goal στο 2.00 και το under 2.5 goals στο 1.85.

Juventus – Valencia

Το γραφικό Τορίνο θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι οπαδοί και η ομάδα της Valencia αλλά δεν θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν αφού η Juventus έχει σκοπό να τους σερβίρει ήττα ΄΄κλειδώνοντας’’ την πρωτιά στον όμιλο ! Έτσι, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, η νίκη της Juventus δίνει 1.40  ενώ η νίκη της Valencia ανεβαίνει κατακόρυφα στο 7.90 και η ισοπαλία στο 4.80. Τα goals δίνουν επίσης απόδοση 1.75 στο over 2.5 goals, 2.05 στο goal-goal και 2.00 στο under 2.5 goals.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλες τις στοιχηματικές μας επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ