aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΑΕΛ-ΕΝΠ Over 2.5 Goals στο 1.65, Ερμής-Σαλαμίνα GG στο 1.85 στην Bet On Alfa

ΑΕΛ-ΕΝΠ Over 2.5 Goals στο 1.65, Ερμής-Σαλαμίνα GG στο 1.85 στην Bet On Alfa

Με άλλους δύο αγώνες, συνεχίζεται σήμερα η δράση στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta A’ κατηγορίας. Η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΛ υποδέχεται την ΕΝΠ στις 17:00 και στις 19:00 Ερμής και Νέα Σαλαμίνα θα αναμετρηθούν στην κοινή τους έδρα, το στάδιο «Αμμόχωστος».

Προσφέρονται από την Bet on Alfa και οι δύο σημερινές αναμετρήσεις με πολύ καλές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές. Δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy ή επισκεφτείτε ένα από τα 66 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

ΑΕΛ – ΕΝΠ

Πολύ μεγάλο φαβορί, με απόδοση 1.15 η ΑΕΛ για τη νίκη κόντρα στην Ένωση που έχει απόδοση 19 για να κάνει διπλό στο Τσίρειο, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 6. Το Over 2.5 Goals έχει απόδοση 1.65, στο 2.05 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals, ενώ το Goal-Goal έχει απόδοση 2.80.

ΕΡΜΗΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Πιο ισορροπημένα τα δεδομένα σε αυτό το ματς, όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο στάδιο «Αμμόχωστος» που χρησιμοποιούν σαν έδρα. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη η Νέα Σαλαμίνα με απόδοση 2.30, στο 2.95 είναι η απόδοση της νίκης του Ερμή, ενώ στο 3.15 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. 2.05 είναι η απόδοση του Over 2.5 Goals, 1.65 το Under 2.5 Goals, ενώ η επιλογή Goal-Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.85.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην Bet on Alfa προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η Bet on Alfa. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ