aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BET2.75 η ΑΕΛ, 2.35 ο Απόλλωνας στην BET ON ALFA

2.75 η ΑΕΛ, 2.35 ο Απόλλωνας στην BET ON ALFA

Το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα ξεχωρίζει από τους σημερινούς αγώνες της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Οι δύο ομάδες είναι στις πρώτες θέσεις και το σημερινό ντέρμπι συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα γίνουν σήμερα άλλοι δύο αγώνες, Δόξα-Ομόνοια και Αλκή-ΑΕΚ.

Προσφέρονται αποδόσεις για όλους τους σημερινούς αγώνες από την BET ON ALFA, τις οποίες μπορείτε να δείτε online στο www.betonalfa.com.cy ή να επισκεφτείτε ένα από τα 66 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων.

16:00   ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Πρωτοπόρος και μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ μετρά δυνάμεις απέναντι στο συμπολίτη της Απόλλωνα που έχει αποσπάσει κολακευτικά λόγια για την ποιότητα που έχει. Είναι ξεκάθαρο και μέσα από τις στοιχηματικές αποδόσεις ότι το ντέρμπι είναι σχεδόν στην απόλυτη ισορροπία.

Η νίκη της ΑΕΛ προσφέρεται στο 2.75, η νίκη του Απόλλωνα στο 2.35 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.30. Η απόδοση του Over 2.5 Goals προσφέρεται από την BET ON ALFA στο 1.80, το Under 2.5 Goals έχει απόδοση 1.85, ενώ στο 1.65 είναι η απόδοση του Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

17:00   ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Με την μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων, δεν ξεχωρίζει κάποια σαν πολύ μεγάλο φαβορί. Στο 2.30 είναι η απόδοση για διπλό της Ομόνοιας, 2.80 η νίκη της Δόξας και 3.25 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.85 προσφέρεται το Over 2.5 Goals, 1.80 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals ενώ το Goal – Goal προσφέρεται στο 1.70.

18:00   ΑΛΚΗ – ΑΕΚ

Πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.29 είναι η ΑΕΚ, ο άσος για νίκη της Αλκής προσφέρεται στο 8.80, ενώ 5.00 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το Over 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.60, στο 2.15 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal έχει απόδοση 2.00.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ