aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BET2.30 στην BET ON ALFA το over 3.5 goals στο Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα

2.30 στην BET ON ALFA το over 3.5 goals στο Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα

Το 3-0 με το οποίο επικράτησε στον πρώτο αγώνα η Μπαρτσελόνα την καθιστά ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ, την οποία θα αντιμετωπίσει απόψε στο Άνφιλντ.

Οι δύο ομάδες θα τα πουν στις 22:00 και η BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τη σημερινή ρεβάνς. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η πρόκριση της Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο 1.02 και η πρόκριση της Λίβερπουλ στο 10.50. Αν πιστεύετε ότι η Λίβερπουλ θα πάρει τη νίκη στο αποψινό ματς, η απόδοση είναι 2.45, στο 2.55 προσφέρεται το διπλό για νίκη της Μπαρτσελόνα, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.50. Στο 1.55 προσφέρεται το over 2.5 goals και στο 2.30 το over 3.5 goals, ενώ οι αντίστοιχες αποδόσεις για το under 2.5 goals και το under 3.5 goals είναι 2.20 και 1.50.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για την αποψινή ρεβάνς ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μπαρτσελόνα.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ