aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BET2.05 το διπλό της ΑΕΚ, 1.85 το GG στο Ομόνοια – ΑΕΛ στην BET ON...

2.05 το διπλό της ΑΕΚ, 1.85 το GG στο Ομόνοια – ΑΕΛ στην BET ON ALFA

Με τις αναμετρήσεις Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ στις 17:00 και Ομόνοια – ΑΕΛ στις 18:00, αρχίζει σήμερα η 25η αγωνιστική στο πρωτάθλημα CYTA A’ κατηγορίας. Προσφέρονται και οι δύο αγώνες από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

17:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕΚ

Διεκδικεί την 3η θέση η ΑΕΚ και με απόδοση 2.05 προβάλλει σαν το φαβορί του σημερινού ματς, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα που είναι στην 5η θέση και η απόδοση για νίκη των ερυθρολεύκων είναι 3.25. Στο 3.30 προσφέρεται η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα, στο 1.90 το over 2.5 goals, ενώ 1.75 είναι η απόδοση τόσο του under 2.5 goals, όσο και του Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ

Την πρώτη τους νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ψάχνουν και οι δύο ομάδες. Η ΑΕΛ είναι στην 3η θέση και το διπλό για να πάρει τη νίκη μέσα στο ΓΣΠ προσφέρεται στο 2.40. Η απόδοση του άσου για νίκη της Ομόνοιας που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας είναι 2.70, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.25. Στο 2.05 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.65, ενώ απόδοση 1.85 έχει η επιλογή Goal – Goal αν βλέπετε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν στο σημερινό ματς.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το κυπριακό πρωτάθλημα, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ