aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BET1Χ το ΑΠΟΕΛ & over 1.5 goals; Δείτε την απόδοση στην BET ON ALFA

1Χ το ΑΠΟΕΛ & over 1.5 goals; Δείτε την απόδοση στην BET ON ALFA

Με εξασφαλισμένη την πρόκριση στους «32» του Europa League από την προηγούμενη αγωνιστική, το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στις 19:55 στο ΓΣΠ τη Σεβίλλη για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Στόχος η καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα και δέλεαρ τα μεγάλα οικονομικά μπόνους που προσφέρει η ΟΥΕΦΑ και το πρεστίζ.

Τόσο το ματς ΑΠΟΕΛ – Σεβίλλη, όσο και οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις του Europa League, προσφέρονται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης μπορείτε μέσω της πρωτοποριακής επιλογής Build & Bet να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας. Η BET ON ALFA προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Στο 3.50 προσφέρεται η νίκη του ΑΠΟΕΛ, 1.95 η νίκη της Σεβίλλης και 3.40 το ισόπαλο αποτέλεσμα, ενώ 1.74 είναι η απόδοση για τη διπλή ευκαιρία 1Χ, αν πιστεύετε πως οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν βαθμολογικό κέρδος από το σημερινό ματς. Η διπλή ευκαιρία 1Χ και το ματς να πάει στο over 1.5 goals έχει απόδοση 2.40, ενώ διπλή ευκαιρία 1Χ και το ματς στο over 2.5 goals προσφέρεται στο 4.10. Η διπλή ευκαιρία 1Χ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.85/

Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, στο 1.95 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.65 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές τις σημερινές αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ