aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BET1.90 το GG, 2.15 το over 2.5 goals στο ΑΕΛ - ΑΕΚ

1.90 το GG, 2.15 το over 2.5 goals στο ΑΕΛ – ΑΕΚ

Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας, ολοκληρώνεται σήμερα με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ που θα γίνει στις 19:00 στο Τσίρειο στάδιο.

Ματς που προσφέρεται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Δεν ξεχωρίζει σαν φαβορί για τη νίκη κάποια ομάδα, με την ΑΕΚ με απόδοση 2.30 να προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο, ο άσος για νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται στο 2.85 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.25.

Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.15, στο 1.60 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και το goal – goal αν βλέπετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει απόδοση 1.90.

Η BET ON ALFA προσφέρει και άλλες πολλές επιλογές τόσο για τις αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείς να παίξεις πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ