aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BET1.90 η Ομόνοια, 1.77 το Χ2 της Νέας Σαλαμίνας στην BET ON ALFA

1.90 η Ομόνοια, 1.77 το Χ2 της Νέας Σαλαμίνας στην BET ON ALFA

Με τις αναμετρήσεις Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα στις 17:00 και Ερμής – Απόλλωνας στις 19:00, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Είναι σημαντικές αναμετρήσεις για τους στόχους των ομάδων και κυρίως το Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα ίσως καθορίσει πολλά για το πλασάρισμα στο πρώτο γκρουπ.

Μπορείτε να βρείτε στην BET ON ALFA ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις. Δείτε τις αποδόσεις onlıne στο www.betonalfa.com.cy ή επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων:

17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Κομβικό ματς για το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα κυρίως για την Ομόνοια που είναι πίσω στη βαθμολογία, έχοντας 20 βαθμούς έναντι 26 της σημερινής της αντιπάλου. Στο 1.90 προσφέρεται η νίκη της Ομόνοιας στην BET ON ALFA, 3.80 είναι η απόδοση του διπλού για νίκη της Νέας Σαλαμίνας και 3.30 η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος, ενώ το Χ2 αν πιστεύετε ότι θα έχει κέρδος η Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ προσφέρεται στο 1.77. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.05, στο 1.65 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.90 το Goal – Goal.

19:00 ΕΡΜΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Με απόδοση 1.25 είναι πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη ο Απόλλωνας. Η νίκη του Ερμή προσφέρεται από την BET ON ALFA στο 9.00, ενώ στο 5.50 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.40, το under 2.5 goals στο 2.60 και το Goal – Goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.75.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το κυπριακό πρωτάθλημα, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ