aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΖόρικη αποστολή για τον Ολυμπιακό στην Πόλη

Ζόρικη αποστολή για τον Ολυμπιακό στην Πόλη

Αρκετά δύσκολα ξεκινάει η «διαβολοβδομάδα» για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές στις 19:30 Novasports Prime, για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Από ‘κει και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν προστατέψει το ΣΕΦ μέχρι στιγμής και αυτό τους έχει δώσει το 6-3, ψάχνοντας παράλληλα το πρώτο τους «διπλό» στη φετινή διοργάνωση.

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει κάκιστη αρχή, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκονται στο 3-6, που είναι απογοητευτικό για εκείνους.

Την περασμένη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη φετινή Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 84-78 από τη Ζενίτ, στην Αγία Πετρούπολη. Λίγες ημέρες μετά, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 86-68 του ΠΑΟΚ, για τη Stoiximan Basket League. Ωστόσο, το κακό για τους Πειραιώτες είναι πως ταξίδεψαν «λαβωμένοι» στην Κωνσταντινούπολη, καθώς δεν υπολογίζουν στον τραυματία Λιβιό Ζαν-Σαρλ.

Στον αντίποδα, η Εφές δείχνει να μπαίνει σιγά σιγά στον σωστό… δρόμο. Με τον Εργκίν Αταμάν να είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, την προηγούμενη εβδομάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν μία εξαιρετική παράσταση στο Βερολίνο, καθώς νίκησαν άνετα 90-63 την Άλμπα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ