aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΖητάει την ανάκαμψη στο Μόναχο

Ζητάει την ανάκαμψη στο Μόναχο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (21:30, Novasports Prime) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Το ρεκόρ του Παναθηναϊκού, μετά την έλευση 10 αγωνιστικών στη φετινή Ευρωλίγκα αναφέρει αρνητικό πρόσημο: 2 νίκες, 8 ήττες. Η απώλεια στο Κάουνας, απέναντι στη Ζαλγκίρις, η οποία μέχρι να αντιμετωπίσει τους «πράσινους» βρίσκονταν στο 0-9, υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να αναζητήσει τη νίκη στο Μόναχο, με αντίπαλο την Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι.

Όχι μόνο για να αυξήσει τις νίκες του, αλλά επειδή τη Δευτέρα (22/11, 19:30) τον περιμένει το πρώτο εγχώριο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μετά από 2,5 χρόνια.

Στο Μόναχο ταξίδεψε και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος λόγω ίωσης έχασε το ματς με την Ζαλγκίρις. «Ελπίζουμε να είναι σε μία κατάσταση που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Προφανώς, μας έλλειψε από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και ειδικά στην επίθεση», σχολίασε σχετικά ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος απαίτησε «καλύτερη εικόνα» στο ματς με την Μπάγερν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ