aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Νέα | Αθλητικές Ειδήσεις ΜπάσκετΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΤριανδρία αρχηγών με επικεφαλής τον Παπανικολάου και μαζί Καλάθη - Σλούκα

Τριανδρία αρχηγών με επικεφαλής τον Παπανικολάου και μαζί Καλάθη – Σλούκα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει μπει σε μία νέα εποχή με προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη συνεχίζει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου και φυσικά το γεγονός του καλοκαιριού, το EuroBasket. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, η Εθνική θα διαθέτει μία τριανδρία αρχηγών, με… μπροστάρη τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και της γαλανόλευκης θα είναι εκείνος που θα έχει το άτυπο περιβραχιόνιο σε μία ομάδα γεμάτη μεγάλες προσωπικότητες, ενώ θα έχει άξιους συμπαραστάτες τους Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη.

Ο Κώστας Παπανικολάου μετράει 121 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2009. Απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη ήταν να ηγηθούν της προσπάθειας οι πιο παλιοί παίκτες της Εθνικής. Συνεπώς την τριάδα των αρχηγών συμπληρώνουν οι Κώστας Σλούκας και Νικ Καλάθης που μετρούν 107 και 125 συμμετοχές με το εθνόσημο αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ