aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΤελειώνει ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Τελειώνει ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Σε διαδικασία αλλαγής προπονητή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός αφού σύντομα ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ούτε οι νίκες επί της Μακάμπι και του Άρη μπόρεσαν να αποτελέσουν αβαντάζ για τον Ράντονιτς ώστε να πάρει πίστωση χρόνου. Ουσιαστικά δεν ήταν ούτε η ήττα από την Βίρτους Μπολόνια που έκρινε την απομάκρυνση του Μαυροβούνιου τεχνικού. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη και παρά τα όσα έβγαιναν προς τα έξω.

Οι συνεχείς υποχρεώσεις (από τις 30/12 ως τις 15/1 ο Παναθηναϊκός είχε  7 αγώνες) ήταν ο ένας λόγος που δε μπορούσε να γίνει άμεσα αλλαγή. Το συμβόλαιο του Ράντονιτς ήταν ο επόμενος. Η δυσκολία ανεύρεσης προπονητή πρώτης γραμμής, ήταν ο τρίτος.

Σε ό,τι αφορά στον τελευταίο λόγο, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει διαρκώς προπονητές κι έχει ασταθή κατάσταση στον πάγκο, είναι μια τροχοπέδη. Από την άλλη το κίνητρο της παρουσίας στην Euroleague είναι μεγάλο για προπονητές όπως πχ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς που εργάζεται στην Ούνικς Καζάν. Όμως το συμβόλαιό του δε σπάει εύκολα και η Ούνικς δεν είναι θετική (όπως είχαμε σημειώσει από καιρό)

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν υπάρχει στον ορίζοντα κάποια πιθανότητα συνεργασίας με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο (που είναι ελεύθερος) ούτε με τον Τσάβι Πασκουάλ (που βρίσκεται στην Ζενίτ άρα δε συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για το παραμικρό αλλά αυτή τη στιγμή, πιθανότερο σενάριο είναι να προχωρήσει η περίπτωση κάποιου προπονητή που θα «βγάλει» τη σεζόν και ίσως σε αυτό το ενδεχόμενο να μπει στο κάδρο το όνομα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο κάλυψης από κάποιον «υπηρεσιακό» αφού δεν είναι ασφαλές το μέλλον των Γιώργου Βόβορα και Θανάση Γιαπλέ στον πάγκο.

Η ουσία είναι ότι αναμένεται σύντομα η εξέλιξη και ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετρά τις τελευταίες του στιγμές ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ