aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΠέρασαν από την Ατλάντα οι Μπακς, έχασε το triple double λόγω... πόντων ο Γιάννης!

Πέρασαν από την Ατλάντα οι Μπακς, έχασε το triple double λόγω… πόντων ο Γιάννης!

Καταγράφοντας μία από τις πιο χαμηλές του επιδόσεις στο σκοράρισμα τα τελευταία χρόνια, πετυχαίνοντας μόλις επτά πόντους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχασε το triple double αλλά είδε τους Μιλγουόκι Μπακς να περνούν από την Ατλάντα, επικρατώντας 114-105 των Χοκς.

Ο Greek Freak μέτρησε 3/10 δίποντα και 1/4 βολές, ωστόσο κατέγραψε 18 ριμπάουντ και δέκα ασίστ, συμβάλλοντας στη νίκη της ομάδας του – για την οποία βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά ο Χόλιντεϊ των 27 πόντων. Ο δε Λόπες, έκανε double double με 20 πόντους και δώδεκα ριμπάουντ.

Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Μπογκντάνοβιτς, που ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους.

Στη Βοστώνη, οι Σέλτικς επέκτειναν το νικηφόρο τους σερί στα τέσσερα ματς, καθώς επιβλήθηκαν 125-114 των Νιου Όρλινς Πέλικανς με 41 πόντους του Μπράουν και 31 του Τέιτουμ, με τον ΜακΚόλουμ να ξεχωρίζει για τους φιλοξενούμενους με 38 πόντους.

Βαριά ήττα, 126-97, υπέστησαν στο Ντένβερ κόντρα στους Νάγκετς του… παραλίγο τριπλού Γιόκιτς (21π., 18 ριμπάουντ, εννέα ασίστ) οι Φίνιξς Σανς, ενώ οι Μέμφις Γκρίζλις έκαναν το 8/8 επικρατώντας 135-129 των Σαν Αντόνιο Σπερς με 38άρα του Μοράντ.

Από εκεί και πέρα, ευρεία νίκη, 135-118 σημείωσαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς εις βάρος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, όπως και οι Σακραμένο Κινγκς, με 135-115, κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, ενώ οι Ουάσιγκτον Γουίζαρντς λύγισαν με 100-97 τους Σικάγο Μπουλς. Τέλος, στη Νέα Υόρκη, οι Νικς επέστρεψαν στις νίκες ενάντια στους Ιντιάνα Πέισερς, την αντίσταση των οποίων κατέβαλαν με 119-113.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ