aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΟλυμπιακός- Μακάμπι: Επικίνδυνη αποστολή στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός- Μακάμπι: Επικίνδυνη αποστολή στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στην έδρα του αλλά απειλείται από την ανεβασμένη Μακάμπι η οποία έχει 6 νίκες στους τελευταίους 7 αγώνες της

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες σε εκτός έδρας αγώνες, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο απόρθητο ΣΕΦ με στόχο να επανέλθει στις επιτυχίες.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00-NS PRIME) του Σκότι Γουίλμπεκιν, του Ντέρικ Γουίλιαμς και φυσικά του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Του προπονητή που εργάστηκε για τέσσερις σεζόν στον Ολυμπιακό και πλέον έχει πιάσει… λιμάνι στο Τελ Αβίβ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Λιβιό Ζαν Σαρλ ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League την Δευτέρα (22/11-19:30) σtο ΣΕΦ.

Μπροστά του έχει μια μεγάλη πρόκληση.

Η Μακάμπι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει 6 νίκες στους τελευταίους 7 αγώνες της και θα μπορούσε να έχει το απόλυτο αν δεν έχανε στη Μόσχα με διαφορά ενός πόντου από την ΤΣΣΚΑ.

Από αυτές τις 6 νίκες οι 4 είναι στο Τελ Αβίβ και οι δύο εκτός έδρας. Και συγκεκριμένα στην έδρα της Βιλερμπάν και της Μπασκόνια.

Η επτάδα που έχει η Μακάμπι και ουσιαστικά αποτελεί τη δύναμη της ομάδας, εκφράζεται από τους Γουίλμπεκιν, Νάναλι, Γουίλιαμς Ζίζιτς, Έβανς, Ρέινολντς και Καλοϊάρο. Ο τελευταίος έχει ρόλο για ειδικές αποστολές αλλά μένει περίπου 25 λεπτά στο παρκέ σε κάθε αγώνα. Οι παίκτες που αναφέραμε αγωνίζονται από 20 ως 28 λεπτά (περίπου) κατά μέσο όρο.

Ο Γουίλμπεκιν είναι φυσικά το άλφα και το ωμέγα ενώ μαζί με τον Νάναλι, τον Γουίλιαμς και τον Ζίζιτς πετυχαίνουν τους 54 από τους 79 πόντους της Μακάμπι. Ο Γουίλμπεκιν είναι και ο πρώτος πασέρ (αυτός αποφασίζει άλλωστε) με πολύ μεγάλη προσφορά και του Έβανς στο συγκεκριμένο κομμάτι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ