aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΝτέρμπι κορυφής στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και Ρεάλ

Ντέρμπι κορυφής στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ρεάλ στο κατάμεστο ΣΕΦ (21:00, Novasports Prime) και θέλει να πάρει προβάδισμα στη μάχη της κορυφής στην Regular Season της Euroleague.

Ντέρμπι κορυφής απόψε (21:00, Novasports Prime) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός του 12-7 φιλοξενεί την Ρεάλ του 13-6 και θα επιδιώξει να φτάσει τους Ισπανούς, κάνοντας και το 2/2 στη σεζόν απέναντί τους, αφού θυμίζουμε ότι είχε κερδίσει με 89-87 στην Ισπανία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για το σπουδαίο ματς. Αντίθετα, ο Τσους Ματέο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σέρχιο Ροντρίγκες, Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος και Αλμπέρτο Αμπάλντε και σίγουρα έχει… πονοκέφαλο για την θέση του πλέι-μέικερ.

Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί sold out, ενώ η τριάδα των διαιτητών αποτελείται από τους Ιλία Μπελόσεβιτς, Εμίν Μογκούλκοτς και Ρόμπερτ Βικλίκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ