aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Μάχη» στην Ιταλία για τον Παναθηναϊκό

«Μάχη» στην Ιταλία για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports Prime) και ψάχνει μία μεγάλη νίκη, που θα του δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Μετά την… ανάσα στο ματς με την Μακάμπι, οι «πράσινοι» ψάχνουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας εντός και εκτός συνόρων.

Το ματς με την Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports Prime) έχει φυσικά υψηλό δείκτη δυσκολίας, αφού οι Ιταλοί βρίσκονται περίπου στην ίδια κατάσταση βαθμολογικά με το «τριφύλλι» και, το κυριότερο, προέρχονται από δύο σερί εντός έδρας ήττες.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λευτέρη Μποχωρίδη και Λευτέρη Μαντζούκα, που έμειναν στην Αθήνα λόγω τραυματισμού.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Μεντί Ντιφαλά και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς, ενώ θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 88-85.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Euroleague:

19/1

19:45 Φενέρμπαχτσε  -Μονακό

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άλμπα Βερολίνου

21:30 Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 21:30

21:30 Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα

21:45 Βαλένθια – Παρτιζάν

20/1

19:30 Εφές – Μπάγερν Μονάχου

20:00 Ζαλγκίρις – Ερυθρός Αστέρας

21:00 Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Βιλερμπάν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ