aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤNBAΛεΜπρόν Τζέιμς και Λέικερς είχαν μία "εποικοδομητική συζήτηση" για νέο συμβόλαιο

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Λέικερς είχαν μία “εποικοδομητική συζήτηση” για νέο συμβόλαιο

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι από το πρωί της 4ης Αυγούστου διαθέσιμος για διετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου (που λήγει το 2023) έναντι 97.1 εκατ. δολαρίων.

Απολύτως λογικά, οι Λέικερς κάθισαν να συζητήσουν μαζί του την πρώτη μέρα που είχαν το δικαίωμα. Και η συζήτηση ήταν… εποικοδομητική σύμφωνα με δήλωση του Ριτς Πολ, ατζέντη του 38χρονου σταρ, στο ESPN.

Με βάση όσα (λίγα) έγιναν γνωστά, ο ΛεΜπρόν και ο Πολ συναντήθηκαν με τους Ρομπ Πελίνκα (αντιπρόεδρος των Λέικερς) και Ντάρβιν Χαμ (προπονητής των Λέικερς) στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Καλιφόρνια συζητώντας για το μέλλον, αλλά χωρίς να επεκταθούν περισσότερο. Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν.

Βάσει της συλλογικής σύμβασης του NBA με τον σύνδεσμο των παικτών, μία ομάδα μπορεί να προσφέρει μέχρι δύο χρόνια συμβόλαιο σε έναν παίκτη που είναι 38 χρονών ή μεγαλύτερος. Την ίδια στιγμή πάντως, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ο ΛεΜπρόν να επιζητά επέκταση του συμβολαίου του για έναν χρόνο (μέχρι το 2024 δηλαδή) ή συμβόλαιο 1+1 χρόνων με player option για την σεζόν 2024/25. Ο λόγος είναι ότι το καλοκαίρι του 2024 θα μπορεί να επιλεγεί στο NBA Draft ο γιος του, Μπρόνι, με τον “Βασιλιά” να έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να παίξει στην ίδια ομάδα με αυτόν..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ