aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΛαρεντζάκης: «Συγγνώμη σε όλο τον Παναθηναϊκό, έκανα λάθος»

Λαρεντζάκης: «Συγγνώμη σε όλο τον Παναθηναϊκό, έκανα λάθος»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 52-67. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν για όγδοη διαδοχική φορά σε ντέρμπι «αιωνίων», ωστόσο στο τέλος δημιουργήθηκε ένταση.

Με τον Ολυμπιακό αδιαμφισβήτητο νικητή και το χρονόμετρο έτοιμο να μηδενίσει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θέλησε να επιτεθεί με τον Γιώργο Παπαγιάννη να του κάνει φάουλ και να τον οδηγεί στις βολές. Ο πάγκος του Παναθηναϊκού παρεξηγήθηκε με τον Αργύρη Πεδουλάκη και άλλα μέλη των «πράσινων» να τα βάζουν μαζί του.
Ο Λαρεντζάκης αρκετά λεπτά μετά την κόρνα λήξης μίλησε στο Gazzetta και θέλησε να παραδεχτεί δημοσίως το λάθος του. «Έκανα λάθος, είχε τελειώσει το παιχνίδι. Εκείνη την ώρα κι εγώ δεν κατάλαβα με τόσους σφυγμούς. Ζητάω συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό, όλο τον οργανισμό και όλο τον κόσμο γιατί πραγματικά ήταν μία φάση που δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό» ανέφερε ο διεθνής γκαρντ.
Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού είπε πως, «ήταν πολύ ιδιαίτερο ματς, θεωρώ πως ήμασταν πιο έτοιμοι λόγω του κορμού που έχει. Η ομάδα μας είναι πιο έτοιμη ενώ ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα βελτιώνεται και διαθέτει πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω θα έχει μία καλή χρονιά».
Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στις οκτώ πλέον διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού, «δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Το πέρυσι είναι πέρυσι. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει καλούς παίκτες, έχει αλλάξει ομάδα και διαθέτει καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Εμείς θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη, είμαστε πιο δεμένοι. Ο βασικός κορμός έπαιξε ρόλο κι εμείς θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ