aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΖωή Αθανασίου: Εγκαταλείπει λόγω εγκυμοσύνης

Ζωή Αθανασίου: Εγκαταλείπει λόγω εγκυμοσύνης

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Φτωχότερη θα είναι από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η γυναικεία καλαθόσφαιρα, καθώς ο διεθνής σέντερ, Ζωή Αθανασίου αποφάσισε να δώσει τέλος στην επιτυχημένη της καριέρα. Βέβαια αυτό, δεν μπορεί να είναι και το πιο ευχάριστο νέο, καθώς η Ζωή είναι μια κοπέλα, που είχε «κερδίσει» οικείους και αντιπάλους, λόγω του χαρακτήρα της.

Κάπου εδώ όμως, να θυμίσουμε ότι η Ζωή είχε πάρει και πέρσι το καλοκαίρι την ίδια απόφαση, όμως η (καλοπροαίρετη) πίεση που δέχθηκε από τους ανθρώπους του Κεραυνού, την έπεισε να συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν, κάτι για το οποίο η ίδια τελικά δεν μετάνιωσε και απεναντίας θα λέγαμε ότι το χάρηκε, από τη στιγμή που η ομάδα της έφθασε στην κατάκτηση του τίτλου.

Πάντως, αυτήν τη φορά ο λόγος της αποχώρησης έχει να κάνει και με ένα ευχάριστο νέο για την ίδια, το πιο ευχάριστο για μια γυναίκα, το γεγονός ότι περιμένει το πρώτο της παιδί (αναμενόμενα θα έλθει στον κόσμο, το Νοέμβριο) .

«Σίγουρα, δεν ήταν και η πιο εύκολη απόφαση, αλλά λόγω του ευχάριστου γεγονότος της εγκυμοσύνης, ήταν και υποχρεωτικό». Αυτά μας τόνισε σε μια σύντομη δήλωση που μας έκανε η Ζωή Αθανασίου, η οποία ναι, μεν, θα αφήσει φτωχότερη τη γυναικεία καλαθόσφαιρα, αλλά η ίδια δεν μπορεί να γίνει πιο «πλούσια» από τη στιγμή που περιμένει παιδί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ