aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΥποδέχεται την Ισλανδία με στόχο την πρώτη νίκη

Υποδέχεται την Ισλανδία με στόχο την πρώτη νίκη

Έτοιμη για το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για την φάση των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017 είναι η Εθνική Ανδρών της Κύπρου, που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου την Ισλανδία. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στην Λευκωσία στις 17:00 με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το φίλαθλο κοινό που επιθυμεί να βρεθεί στο στάδιο της πρωτεύουσας και να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών καλαθοσφαιριστών μας.

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Αυγούστου κόντρα στο φαβορί του ομίλου, το Βέλγιο, εκτός έδρας, στο οποίο η χώρα μας γνώρισε την ήττα. Μεγάλης σημασίας είναι ωστόσο ο αγώνας κόντρα στην Ισλανδία, αφού πρόκειται για την ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με την Κύπρο, δηλαδή την κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου.

Η Ισλανδία αποτελεί μία αρκετά καλή ομάδα, που είχε κερδίσει την πρόκριση της στο Ευρωμπάσκετ 2015. Ωστόσο σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο για την χώρα μας, που με μία καλή εμφάνιση θα μπορέσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Θυμίζουμε πως οι τέσσερις καλύτερες ομάδες που θα τερματίσουν στην 2η θέση των ομίλων (από τους εφτά ομίλους που υπάρχουν) θα προκριθούν στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που θα πραγματοποιήσουν οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές της Κύπρου. Το «Στάδιο Ελευθερία» θα πρέπει να γίνει «έδρα», και να σπρώξει την χώρα μας στην νίκη επί τους Ισλανδούς. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι «Cytavision Sports 7».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ