aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Ξεμούδιασμα» με φιλική νίκη του Κεραυνού στην Ελλάδα

«Ξεμούδιασμα» με φιλική νίκη του Κεραυνού στην Ελλάδα

Το πρώτο του φιλικό έδωσε ο Κεραυνός, το οποίο συνδυάστηκε με νίκη επί του Ήφαιστου στην Λήμνο (74-56). Από τον αγώνα δεν μπορούν να βγουν οποιαδήποτε συμπεράσματα, καθώς οι ομάδες βρίσκονται μόλις στην αρχή της προετοιμασίας τους.

Ο Κεραυνός Στροβόλου επικράτησε με 74-56 στο ματς προετοιμασίας των δύο ομάδων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λήμνου (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο κλπ.) και την ενίσχυση άπορων πολιτών.

Οι Σμιθ (21 πόντοι) και Γκίλμπερτ (12 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ενώ για την ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, πρώτοι σκόρερ ήταν οι νεαποκτηθέντες Τέιλορ και Ο’ Μπράιαντ με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 4-23, 20-40, 41-48, 56-74.

Ήφαιστος Λήμνου (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Μολντοβεάνου 2, Έβανς 2, Σμιθ 21 (1), Σταμάτης, Τσαϊρέλης 5 (1), Διαμαντάκος, Γκίλμπερτ 12 (3), Χαριτόπουλος 6, Μούρτος 2, Γραμματικός, Χάμοντς 5 (1), Στασινός 1, Γκαλιούρης.

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Τέιλορ 20, Κινγκ 11, Στυλιανού 5, Ρόρι 9, Ο’ Μπράιαντ 20, Θεοχαρίδης 3, Χάγκινς 6, Κορωνίδης, Παπαδημητρίου, Παφίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ