aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤζο-Τζο Γκαρσία: Ο… Μαθουσάλας συνεχίζει ακάθεκτος!

Τζο-Τζο Γκαρσία: Ο… Μαθουσάλας συνεχίζει ακάθεκτος!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά πριν από καμιά 20ρια χρόνια. Όταν στα 22 του, ήλθε να αγωνισθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Σε όλη αυτήν τη διαδρομή, απέκτησε και την κυπριακή υπηκοότητα, φόρεσε και τη φανέλα με το εθνόσημο, έκανε και τη δική του οικογένεια στον τόπο μας. Με δυο λόγια.. ρίζωσε για τα καλά στην Κύπρο.

Για τον Τζο-Τζο Γκαρσία, όλα αυτά, που άνετα πλέον μπορεί να αποκαλείται και ως ο… Μαθουσάλας των κυπριακών γηπέδων! Διότι τώρα βρίσκεται στα 41 του και αν εδώ τίθεται ένα ερώτημα, για το πότε θα σταματήσει (ερώτημα που για άλλους, αρχίζει να τίθεται από 5-6 χρόνια πιο πριν), ο ίδιος είναι που αναλαμβάνει να δώσει την απάντηση, που ισοδυναμεί με ένα δικό του… καλάθι σε βάρος του χρόνου!

«Πραγματικά, ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Το πότε θα σταματήσω, δεν είναι κάτι που θα μου το πει το μυαλό μου. Θα μου το πουν οι δυνάμεις μου και από τη στιγμή που ακόμα αντέχω, τότε γιατί να μη συνεχίζω να κάνω αυτό που αγάπησα από… νηπιακή ηλικία»!

Συνεχίζει, λοιπόν, ο Τζο-Τζο Γκαρσία και παρακάτω δίνει και την… είδηση: «Συνεχίζω στην ΑΕΚ, που για μένα είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων στο άθλημα. Αυτό το λένε οι αριθμοί. Στηn ΑΕΚ, υπάρχει ένα ιδανικό περιβάλλον για τον κάθε καλαθοσφαιριστή, κάτι που εμένα με αφήνει ικανοποιημένο και με το παραπάνω»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ