aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο ξύλο της αρκούδας σε προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)

Το ξύλο της αρκούδας σε προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο (vid)

Το ξύλο του… αιώνα έπεσε στο παιχνίδι ανάμεσα στις Φιλιππίνες και την Αυστραλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια σε ένα φαινομενικά ήρεμο παιχνίδι όπου τα «καγκουρό» είχαν προβάδισμα 31 πόντων.

Ένα άγαρμπο μαρκάρισμα ανάμεσα σε Ρότζερ Πογκόι (Φιλιππίνες) και Κρις Γκούλντινγκ (Αυστραλία) ήταν η αφορμή για να προκληθεί ένταση, τα νεύρα ξέφυγαν γρήγορα και το παρκέ δεν άργησε να μετατραπεί σε ρινγκ. Οι διαιτητές απέβαλλαν 13 παίκτες και από τις δύο ομάδες, με τις Φιλιππίνες να μένουν με τρεις στο παρκέ. Λίγο αργότερα, οι δύο από τους τρεις τιμωρήθηκαν με φάουλ και αποβλήθηκαν, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να λήξει το παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μόλις έναν παίκτη στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν 89-53 υπέρ των Αυστραλών κι ενώ το παιχνίδι είχε ακόμα 11:57″ για το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ